V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

LARA PANIĆ PRELOG, dr.med.spec.
TJAŠA DIMNIK, TZN
MARJANA TEPINA, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: PE ČRNUČE, PRIMOŽIČEVA UL. 2
Telefon: 01 530 81 10
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/169
E-naslov: narocanje.lara.panic-prelog@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 14:15-19:30
  TOREK 06:45-12:00
  SREDA 06:45-12:00
  ČETRTEK 14:15-19:30
  PETEK -

  Opomba:

  Skrajšan delovni čas. Sprememba urnika velja od 01.07.2019 dalje.HIŠNI OBISKI - srede med 10.30 in 12.00 uro.
 • Urnik dipl. m. s.
  MARJANA TEPINA, dipl.m.s.
  PONEDELJEK 13:00-19:30
  TOREK -
  SREDA 06:30-13:00
  ČETRTEK -
  PETEK -

Obvestilo zdravnika:

Ambulanta ponovno dela po starem urniku:
PON, ČET - 14.15 do 19h
TOR, SRE - 6.45 - 12h
===================================================

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).
Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu, lahko nam pustite tudi listek pri informacijah. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

===================================================

• V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
• V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
• Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
• Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
• Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.
• V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.