NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

PETRA ZAJC, dr.med.spec.
JANJA SMREKAR, tzn
URŠKA HRENOVEC, dipl.m.s.
URŠKA OŽEK, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5
Telefon: 01 58 15 376
E-naslov: narocanje.petra.zajc@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 12:30-19:30
  TOREK 12:30-19:30
  SREDA -
  ČETRTEK 07:00-14:00
  PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

  Opomba:

  PETEK IZMENIČNO, sreda v antikoagulantni ambulanti
 • Urnik dipl. m. s.
  URŠKA OŽEK, dipl.m.s.
  PONEDELJEK -
  TOREK 12:30-19:30
  SREDA -
  ČETRTEK 06:30-13:30
  PETEK 06:30-13:30 ali 12:30-19:30
  Dela v timu z P. Zajc, dr.med.spec. Ob petkih izmenično z I. Vujasinović, dr.med.spec. in P. Zajc, dr.med.spec.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani!


Od 6.7 -12.7.2020 sem odsotna. 

V tem času nas nadomeščajo:

6.7.2020 - dr.Leban; v popoldanskem času  tel:01/5815-372 

7.7 - 10.7.2020 - dr.Bradeško Kranjčevič; torek, sreda in petek v dopoldanskem času ter v četrtek v popoldanskem času
tel: 01/5815-353
e-pošta: narocanje.blanka.bradesko-kranjcevic@zd-lj.si
 
Hvala za razumevanje! 
Petra Zajc, dr. med. spec. 

Od 1.1.2020 dalje ob sredah delamo v antikoagulantni ambulanti. Za nujne primere me v splošni ambulanti nadomeščajo vsi prisotni zdravniki.

TELEFONSKO NAROČANJE, POSVETI:

dopoldanski turnus: 8.00 - 10.00

popoldanski turnus: 14.00 - 16.00

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.
Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).
Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.
V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.
V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.
Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.


Za administrativne stvari (pošiljanje kartonov, naročanje redne terapije) nas lahko kontaktirate tudi na e-mail naslov:
narocanje.petra.zajc@zd-lj.si

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.