V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MOJCA KRAJNC, dr.med.spec.
MATEJA SMRKE, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 01/ 47 23 872
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/70
E-naslov: narocanje.mojca.krajnc@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-14:00
TOREK -
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 12:30-19:30
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU, TOREK TROMBOTIČNA AMBULANTA

Obvestilo zdravnika:

Zdravnica je od 30.8. do 5.9. odsotna.

Nadomeščajo jo:
- 30.8.: Tamara Fras Stefan, dr.med., 01 4723 876
- 1.9.: Neža Starič, dr.med., 01 4723 806
- 2.9.: Neža Starič, dr.med., 01 4723 806
- 3.9.: Neža Starič, dr.med., 01 4723 806


Spoštovani!

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).
Zdravnica bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodila o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

Za komunuciranje preko e-pošte prosiva:
1) Ko nama pišete, poskusite v enem emailu poslati vse izvide in vprašanja, ki jih imate. Zdravstveno stanje poskusite opisati čim bolj kratko in jedrnato.
2) Pri naročanju zdravil navedite tudi dozo, ki jo jemljete.
3) Pri naročanju napotnic napišite, za katerega specialista potrebujete napotnico in zaradi katere bolezni oz. stanja.
4) Pri urejanju bolniškega staleža navedite prvi dan bolniške odsotnosti in pri zapiranju bolniškega staleža, s katerim dnem zapirate stalež oz. kdaj ste se vrnili na delovno mesto.
5) Pri podpisu dodajte polno ime in priimek, datum rojstva ter telefonsko številko.

Na e-pošto bova odgovorili V ROKU 1 DO 3 DNI.
Ker ob torkih delava v ambulanti AKZ, tisti dan ne moreva preveriti vse e-pošte.

V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19 vas bova že po telefonu preusmerili na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.
V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti.

Lep pozdrav!
Mojca Krajnc in Mateja Smrke

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.