NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

URBAN MATOH, dr.dent.med.spec.parodontolog
GORDANA CVIJETIĆ, med. sestra
JOŽICA BAJC, ZT
Dejavnost: SPECIALISTIČNA AMBULANTA ZA USTNE BOLEZNI IN BOLEZNI OBZOBNIH TKIV (PARODONTOLOG)
Lokacija: ENOTA MOSTE-POLJE, PRVOMAJSKA UL. 5
Telefon: 01/58 44 251
E-naslov: narocanje.urban.matoh@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-19:00
TOREK -
SREDA -
ČETRTEK -
PETEK -

Opomba:

delo opravlja samo v enoti Moste-Polje

Obvestilo zdravnika:

URBAN MATOH dr.dent med.spec.parodontolog NE SPREJEMA NOVIH PACIENTOV

DELOVNI ČAS-VSAK PONEDELJEK od 7.30-19.00

 ODSOTEN OD 27.7.2020 DO 10.8.2020     

DELA SAMO ŠE 17.8., 24.8. in 31.8.2020. 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.