V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

DANILA COTIČ, spec.klin.logopedije
Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: 01 2004 596
E-naslov: narocanje.cdz.vic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:30-19:00
TOREK 07:00-13:00
SREDA 07:00-13:00
ČETRTEK 13:30-19:00
PETEK -

Opomba:

nadomešča odsotno ga.Jordan Aljo, mag.prof.logop. in surdoped.

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

s 1. 6. 2020 ponovno začenjamo z delom v prostorih zdravstvenega doma, ne več na daljavo. Zaradi še veljavnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe bo naše delo še potekalo z omejitvami.

1. Zmanjšano število terminov

Število pregledov in terapevtskih obravnav bomo zaradi izvajanja predpisanih ukrepov morali omejiti, prav tako bo delo oteženo zaradi še zmeraj obvezne uporabe zaščitne opreme. Pogostost terapevtskih obravnav se bo tako zmanjšala, čakalne dobe za diagnostične preglede pa podaljšale. Zavedamo se, da ste mnogi težko čakali na prvi pregled ali nadaljevanje terapije in vas prosimo za razumevanje.

2. Preverjanje zdravstvenega stanja

Naročeni otrok in spremljevalec morata biti povsem zdrava. Pred obiskom pri nas vas bomo poklicali in preverili zdravstveno stanje vas in vašega otroka. Vprašalnik o zdravstvenem stanju lahko dan pred dogovorjenim terminom izpolnite tudi sami in nam ga posredujete po elektronski pošti na naslov narocanje.cdz.vic@zd-lj.si

Bodite pozorni: v primeru bolezenskih znakov se termina ne boste mogli udeležiti.

3. Navodila za obisk CDZ

Ob vstopu v zdravstveni dom morate nositi masko in si razkužiti roke. Vstopili boste skozi stranski vhod pri lekarni, kamor vas bomo prišli iskat. Prosimo vas, da pridete največ 5 minut, preden ste naročeni, da se izognemo gneči pred vhodom. V prostorih ZD upoštevajte predpisano osebno varnostno razdaljo 1,5 metra. Čakalnice praviloma še ne uporabljamo. Če bo otrok na obravnavi sam in boste vi ali otrok želeli, da ste mu na voljo v čakalnici, bo z upoštevanjem preventivnih ukrepov to mogoče.

Za morebitne dodatne informacije smo vam na voljo po elektronski pošti, dosegljivost po telefonu je sproti objavljena na telefonskem odzivniku.

Zahvaljujemo se vam, da nam z upoštevanjem predpisanih omejitev in navodil pomagate pri opravljanju našega dela.

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.