NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

en sl

112 - KLIC V SILI

(01) 47 23 888 - PNMP

PRED PRIHODOM POKLIČITE

Predstavitveni video ZDL

Zdravje na delovnem mestu

Medicina dela, prometa in športa

Samoplačniški pregledi v MDPŠ

Druge samoplačniške storitve

Simulacijski center

SCUBY

ISCPC

CPC+

Mediacijski center

Navodila za starše

Urnik zdravnika

DANILA COTIČ, spec.klin.logopedije

Dejavnost: RAZVOJNA AMBULANTA
Lokacija: ENOTA VIČ-RUDNIK, ŠESTOVA UL. 10
Telefon: 01 2004 596
E-naslov: narocanje.cdz.vic@zd-lj.si

Urnik:

  DOPOLDAN POPOLDAN TURNUS
PONEDELJEK - 13:30-19:00 Popoldan
TOREK 07:00-13:00 - Dopoldan
SREDA 07:00-13:00 - Dopoldan
ČETRTEK - 13:30-19:00 Popoldan
PETEK - - -
SOBOTA - - -
Opomba:
nadomešča odsotno ga.Jordan Aljo, mag.prof.logop. in surdoped.
Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

s 1. 6. 2020 ponovno začenjamo z delom v prostorih zdravstvenega doma, ne več na daljavo. Zaradi še veljavnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe bo naše delo še potekalo z omejitvami.

1. Zmanjšano število terminov

Število pregledov in terapevtskih obravnav bomo zaradi izvajanja predpisanih ukrepov morali omejiti, prav tako bo delo oteženo zaradi še zmeraj obvezne uporabe zaščitne opreme. Pogostost terapevtskih obravnav se bo tako zmanjšala, čakalne dobe za diagnostične preglede pa podaljšale. Zavedamo se, da ste mnogi težko čakali na prvi pregled ali nadaljevanje terapije in vas prosimo za razumevanje.

2. Preverjanje zdravstvenega stanja

Naročeni otrok in spremljevalec morata biti povsem zdrava. Pred obiskom pri nas vas bomo poklicali in preverili zdravstveno stanje vas in vašega otroka. Vprašalnik o zdravstvenem stanju lahko dan pred dogovorjenim terminom izpolnite tudi sami in nam ga posredujete po elektronski pošti na naslov narocanje.cdz.vic@zd-lj.si

Bodite pozorni: v primeru bolezenskih znakov se termina ne boste mogli udeležiti.

3. Navodila za obisk CDZ

Ob vstopu v zdravstveni dom morate nositi masko in si razkužiti roke. Vstopili boste skozi stranski vhod pri lekarni, kamor vas bomo prišli iskat. Prosimo vas, da pridete največ 5 minut, preden ste naročeni, da se izognemo gneči pred vhodom. V prostorih ZD upoštevajte predpisano osebno varnostno razdaljo 1,5 metra. Čakalnice praviloma še ne uporabljamo. Če bo otrok na obravnavi sam in boste vi ali otrok želeli, da ste mu na voljo v čakalnici, bo z upoštevanjem preventivnih ukrepov to mogoče.

Za morebitne dodatne informacije smo vam na voljo po elektronski pošti, dosegljivost po telefonu je sproti objavljena na telefonskem odzivniku.

Zahvaljujemo se vam, da nam z upoštevanjem predpisanih omejitev in navodil pomagate pri opravljanju našega dela.

 

Urniki in kontakti

Napredno iskanje