Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urniki in kontakti

Iskanje po ambulantah in zdravnikih
Zap.št. Ime in priimek Dejavnost Lokacija Telefon Naslov za naročanje E-naslov Razširi Skrči
1. CIRMAN SABRINA, prof. spec. in reh. ped.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVENOTA CENTER, METELKOVA UL. 901 555 2090
01 555 2088
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
2. JORDAN JASMINA, univ.dipl.psih.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
3. KRISTAN LEA, univ.dipl.psihologinjaCENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVENOTA CENTER, METELKOVA UL. 901/4723 826Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
4. KRISTAN LEA, univ.dipl.psihologinjaCENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
5. PETKOVŠEK JANA, univ.dipl.soc.delavkaCENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
6.mag. PREZELJ ANITA, spec.klin.psihologijeCENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVENOTA CENTER, METELKOVA UL. 901/4723 826Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
7. PRIMC JERCA, univ.dipl.psihologinjaCENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVENOTA CENTER, METELKOVA UL. 901/4723 826Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
8. ROPOŠA SANDRA, mag.gov.in jez.ved - logopedCENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVENOTA CENTER, METELKOVA UL. 901/4723 826Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
9.mag. STANOJEVIĆ KATARINA, spec.klin.psih.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVENOTA CENTER, METELKOVA UL. 901/4723 826Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
10. VILJEVAC VONČINA MOJCA, prof.defektologijeCENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVENOTA CENTER, METELKOVA UL. 901/4723 826Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.