V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urniki in kontakti

  Ime in priimek Dejavnost Lokacija Telefon Naslov za naročanje E-naslov
1. KNEŽIĆ VRANIĆ NATAŠA, dr.dent.med.ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIHPE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2(01)58 64 919Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
2. MAKSIMOVIĆ MARKO, dr.dent.med.ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIHPE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2(01) 58 64 913Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
3. RUL DOBRILA, dr.dent.med.ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIHPE POLJE, C. 30. AVGUSTA 201 5864 920Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
4. ŠKERL ŠPELA, dr.dent.med. Prenehal/a z delom na tem deloviščuVeč informacij
Zobozdravnica je prenehal z delom v ZD Ljubljana 31.12.2021. S 1.1.2022 jo nadomesti zobozdravnica Dobrila RUL, dr.dent.med. Vsem pacientom, ki so bili prej opredeljeni pri zobozdravnici Š. Škerl, dr.dent.med., svetujemo, da se v čim krajšem času naročijo za opredelitev (podpis izjave) in eventuelni pregled oz. nadaljevanje zdravljenja pri novi zobozdravnici, saj je število mest za opredelitev omejeno. Če se z opredelitvijo odlaša, se kasneje podaljšujejo čakalne dobe za redno obravnavo.
ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIHPE POLJE, C. 30. AVGUSTA 201/5864 920 
5.dr. STEGEL PETRA, dr.dent.med.ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIHPE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2(01) 5864-903Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
6. TASIČ ANDRAŽ, dr.dent.med. Prenehal/a z delom na tem deloviščuVeč informacij
Andraž Tasič, dr.dent.med. je prenehal z delom v ZD Ljubljana 30.09.2021. S 1.10.2021 ga je nadomestila je zobozdravnica Špela Škerl, dr.dent.med. Vsem pacientom, ki so bili prej opredeljeni pri zobozdravniku Andražu Tasiču, dr.dent.med., svetujemo, da se v čim krajšem času naročijo za opredelitev (podpis izjave) in eventuelni pregled oz. nadaljevanje zdravljenja pri novi zobozdravnici, saj je število mest za opredelitev omejeno. Če se z opredelitvijo odlaša, se kasneje podaljšujejo čakalne dobe za redno obravnavo, ki bi bila potrebna. Izbiro in opredelitev se lahko opravi tudi pri drugih zobozdravnikih ZD Ljubljana, ki še opredeljujejo paciente – seznam razpoložljivih zobozdravnikov je dostopen na spletni strani ZD Ljubljana www.zd-lj.si in spletni strani ZZZS.
ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIHPE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2(01)58 64 920 
7. VELKOVSKI ORCE, dr.dent.med.ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIHPE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2(01)58 64 937Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
8. VONČINA MELE JULIJA, dr.dent.med.ZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIHPE POLJE, C. 30. AVGUSTA 201/62 08 315Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
9. ŽIVIĆ MILOŠ, dr.dent.med. Prenehal/a z delom na tem deloviščuZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIHPE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2 
 
10. KLEMENČIČ TADEJA, ustni higienikZOBOZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIHPE POLJE, C. 30. AVGUSTA 201/6208-318Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.