Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urniki in kontakti

Iskanje po ambulantah in zdravnikih
Zap.št. Ime in priimek Dejavnost Lokacija Telefon Naslov za naročanje E-naslov Razširi Skrči
1. HERMAN STANKA, dr.dent.med.spec. Prenehal/a z delom na tem deloviščuVeč informacij
Obveščamo vas, da je pogodbeni program naše nekdanje Specialistične ambulante za zobno in čeljustno ortopedijo (ortodontija) ZD Moste Polje, s 01.06.2023 trajno prevzel koncesijski izvajalec Heon d.o.o., Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana. Tekom meseca junija 2023 bo urejen prenos čakalne vrste vseh pacientov, ki še čakajo na prvi ortodontski pregled. Pacienti bodo na prvi ortodontski pregled povabljeni s strani navedenega novega izvajalca v skladu z veljavnim pravilnikom, ki ureja področje čakalnih dob. Pacienti, ki so že v postopku ortodontske obravnave in želijo z obravnavo nadaljevati pri novem izvajalcu (torej v kolikor obravnave v preteklih mesecih niso uredili drugje), se za nadaljevanje ortodontskega zdravljenja morajo pri novem izvajalcu sami naročiti. Kontaktna telefonska številka: (01) 600 82 62. Kontaktni e-naslov: narocanje@ortodont.info.

Hvala za razumevanje.
SPECIALISTIČNA AMBULANTA ZA ČELJUSTNO ORTOPEDIJO (ORTODONT)PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2Uredi
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.