Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urniki in kontakti

Iskanje po ambulantah in zdravnikih
Zap.št. Ime in priimek Dejavnost Lokacija Telefon Naslov za naročanje E-naslov Razširi Skrči
1. DIETNER SABINA, dr.med.spec.CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAPE FUŽINE, PREGLOV TRG 1401/ 54 72 831
01/ 54 72 845
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
2. KOTNIK TIM, mag. psih.CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAPE FUŽINE, PREGLOV TRG 14 
3. MAJERLE MOJCA, univ.dipl.psih.CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAPE FUŽINE, PREGLOV TRG 14Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
4. NADIŽAR-CERAR MARIJANA, dr.med.spec.CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAPE FUŽINE, PREGLOV TRG 1401/ 5472 829
01/ 5472 845
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
5. POLENEK LUCIJA, msc, republika avstrija Prenehal/a z delom na tem deloviščuCENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAPE FUŽINE, PREGLOV TRG 14 
6.mag. ROZMAN PERKO DUŠANKA, dr.med.spec.CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAPE FUŽINE, PREGLOV TRG 14(01) 547 28 24Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.