V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urniki in kontakti

  Ime in priimek Dejavnost Lokacija Telefon Naslov za naročanje E-naslov
1. DEMŠAR MARJETA, dr.med.spec.ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH - DSODSO ŠIŠKA, KUNAVERJEVA UL. 15Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
2. DEMŠAR MARJETA, dr.med.spec.ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH - DSODSO ŠIŠKA, KUNAVERJEVA UL. 15Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
3. GOLOBIČ IGOR, dr.med. Prenehal/a z delom na tem deloviščuZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH - DSODSO ŠIŠKA, KUNAVERJEVA UL. 1501-5185 025 
4. GOLOBIČ IGOR, dr.med. Prenehal/a z delom na tem deloviščuVeč informacij
Spoštovani,
zdravnik IGOR GOLOBIČ, dr.med.,spec. je prenehal z delom v ZD Ljubljana Šiška.
Prosimo vas, da si izberete novega osebnega zdravnika, (izberete ga s seznama razpoložljivih zdravnikov, ki ga vsak začetek meseca ažurira ZZZS).
Seznam razpoložljivih zdravnikov: https://partner.zzzs.si/wps/portal/portali/aizv/zdravstvene_storitve/izbira_osebnega_zdravnika/seznam_zdr_v_spl_amb_otr_in_sol_dispan/!ut/p/z0/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjo8ziTQxdPd2N_Q08_f1MTAwcHcOAtGWAsUGgqX5BtqMiAGXwWAY!
Za prenos kartoteke nam lahko pišete na e-mail: narocanje.ambulanta12@zd-lj.si
Za nujne primere smo dosegljivi na telefonski številki 01 581 53 57, pokličete nas lahko ponedeljek, torek, sreda in petek DOPOLDNE med 8.00 - 10.00 ter v četrtek POPOLDNE med 14.00 - 16.00 uro ali pa po e-mailu narocanje.ambulanta12@zd-lj.si
Hvala za razumevanje!
ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH - DSODSO ŠIŠKA, KUNAVERJEVA UL. 1501-5185 025 
banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.