V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urniki in kontakti

  Ime in priimek Dejavnost Lokacija Telefon Naslov za naročanje E-naslov
1. KRIŠTO BREDA, dr.med.spec.ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH Ambulanta družinske medicinePE TEHNOLOŠKI PARK, TEHNOLOŠKI PARK 22A(01) 620 71 20https://narocanja.zd-lj.si/79Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
2. ŽARKOVIĆ TATJANA, dr.med.spec.ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH Ambulanta družinske medicinePE TEHNOLOŠKI PARK, TEHNOLOŠKI PARK 22A01 620 71 23https://narocanja.zd-lj.si/47Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
 
3. PAVČIČ MOJCA, dipl.m.s. Prenehal/a z delom na tem deloviščuZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH Ambulanta družinske medicinePE TEHNOLOŠKI PARK, TEHNOLOŠKI PARK 22A051 319 494 
4. MUSTER ILGO, dipl.zn. ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH Ambulanta družinske medicinePE TEHNOLOŠKI PARK, TEHNOLOŠKI PARK 22A01 6207 122Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.