NE VSTOPAJTE V PROSTORE ZDRAVSTVENEGA DOMA s povišano telesno temperaturo in znaki okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje)!

Najprej se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom / zobozdravnikom po telefonu!
Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urniki in kontakti

  Ime in priimek Dejavnost Lokacija Telefon Naslov za naročanje E-naslov
1.mag. DOVJAK NEDA, dr.med.spec.CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9(01) 4723-758Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
2. KODRIČ-PREMRL RADICA, dr.med.spec. Prenehal/a z delom na tem deloviščuCENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9 
3. KOSER ZORE MAJDA, dr.med.spec.CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9(01) 4723-760
(01) 4723-748
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
4.mag. LESTAN ALENKA, dr.med.spec.CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9(01) 4723-756Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
5. NAGODE TADEJA, dr.med.spec.CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9(01) 4723-754Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
6. ŽIVKOVIĆ MICIĆ DARINKA, dr. med., spec. Prenehal/a z delom na tem deloviščuCENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9 
7. ŽUŽMAN IRENA, dr.med.spec.CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAENOTA CENTER, METELKOVA UL. 901/4723-752Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
8. DIETNER SABINA, dr.med.spec.CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAPE FUŽINE, PREGLOV TRG 1401/ 54 72 831
01/ 54 72 845
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
9. KURNIK MESARIČ KATJA, mag.psih.CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAPE FUŽINE, PREGLOV TRG 1401/ 54 72 845
01 62 05 859
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
10. LUKANČIČ AMADEJA, univ.dipl.psih.CENTER MEDICINE DELA, PROMETA IN ŠPORTAPE FUŽINE, PREGLOV TRG 1401/62 05 859Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.