V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urniki in kontakti

  Ime in priimek Dejavnost Lokacija Telefon Naslov za naročanje E-naslov
1. ŠATEJ NIKA, dr.med.spec.AMBULANTA ZA SLADKORNO BOLEZENENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10(01) 3003 366Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
2. ŠKRINJAR ANDREJ, dr.med.spec.AMBULANTA ZA SLADKORNO BOLEZENENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10(01) 3003-366Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
3. BEG KRASNIČ ANDREJA, dr.med.spec.AMBULANTA ZA SLADKORNO BOLEZENENOTA CENTER, METELKOVA UL. 947 -23-865Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
4. DOVČ MARIJA, dr.med.spec.AMBULANTA ZA SLADKORNO BOLEZENENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9(01) 4723-865Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
5. BROVČ MAJDA, dr.med.spec.AMBULANTA ZA SLADKORNO BOLEZENPE POLJE, C. 30. AVGUSTA 201/58 44 210Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
6. BUBNIČ SOTOŠEK KATERINA, dr.med.spec.AMBULANTA ZA SLADKORNO BOLEZENPE POLJE, C. 30. AVGUSTA 201/58 44 210Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
7. BIZJAK OSREDKAR MATEJA, dr.med.spec. Prenehal/a z delom na tem deloviščuAMBULANTA ZA SLADKORNO BOLEZENENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5051603491 
8. LEBAN GAJA, dr.med.spec.AMBULANTA ZA SLADKORNO BOLEZENENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 501 58 15 372Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
9. ŽIKIĆ SNEŽANA, dr.med.spec. Prenehal/a z delom na tem deloviščuAMBULANTA ZA SLADKORNO BOLEZENENOTA ŠIŠKA, DERČEVA UL. 5 
10. GROSEK NELI, dr.med.spec.AMBULANTA ZA SLADKORNO BOLEZENPE RUDNIK, RAKOVNIŠKA UL. 4014202406Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.