Pogoji uporabe

Zaščita avtorskih pravic
Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu https://www.zd-lj.si/paris. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last Zdravstvenega doma Ljubljana in je informativne narave.

Omejena odgovornost
Zdravstveni dom Ljubljana ne odgovarja za uporabo spletnih strani https://www.zd-lj.si/paris in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Podjetje Zdravstveni dom Ljubljana se bo trudilo za pravilnost informacij. Zdravstveni dom Ljubljana lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu https://www.zd-lj.si/paris izključno za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Varovanje podatkov
Upravljalec spletnih strani bo z vsemi podatki zbranimi na straneh https://www.zd-lj.si/paris razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo.

Zdravstveni dom Ljubljana
Metelkova ulica 9
1000 Ljubljana

ARRS_logo
ZDL-logo
mzz_logo
nijz
medicinska fakulteta
Zdravstveni dom Ljubljana © 2021Pogoji uporabe

Izdelava: Spletodrom