V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

TINA GUNA REPNIK, dr.med.spec.
TATJANA KUCLER, ZT
DRAGANA ŠPANOVIĆ, dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: 01/ 47 23 877
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/184
E-naslov: narocanje.tina.guna-repnik@zd-lj.si
 • Urnik zdravnika
  PONEDELJEK 12:30-19:30
  TOREK 07:00-14:00
  SREDA 12:30-19:30
  ČETRTEK 07:00-14:00
  PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

  Opomba:

  PETEK PO RAZPOREDU
 • Urnik dipl. m. s.
  DRAGANA ŠPANOVIĆ, dipl.m.s.
  PONEDELJEK 13:30-20:00
  TOREK -
  SREDA -
  ČETRTEK 06:45-13:15
  PETEK 06:45-13:15
  Dela v timu s TINO GUNA, dr.med.spec., V PETKIH IZMENIČNO PRI OBEH ZDRAVNIKIH

Obvestilo zdravnika:

V MARCU dela ambulanta v petek 5.3.2021 POPOLDAN, ostale petke v mesecu po razporedu DOPOLDAN!

 

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

 • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
 • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
 • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
 • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
 • N. vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.
 • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po telefonu ali e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

Ob kontaktu preko e-pošte prosimo navedite ime in priimek, rojstne podatke ter telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.

 

Dodatna navodila za paciente:

Navodila za osebe s COVID 19 v samoizolaciji: https://nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/navodila_za_osebe_s_covid-19_doma_zdruzen_8_23.11.2020.pdf

Priporočila za osebe v karanteni: https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/datoteke/navodilo_zaosebe_v_karanteni_doma_10_23.11.2020.pdf

Pacientove_dolžnosti.pdf (Prosim, preberite!)

 

Ambulanta Tine Guna Repnik, dr.med.spec. ne opredeljuje novih pacientov.

Odmor je v dopoldanskem času od 10.00-10.30, v popoldanskem času pa od 16.00-16.30.

 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.