Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

Urnik

EVA BEVC ŽUNIČ, dr.med.spec.
BRIGITA PRISTAVEC, med.sestra
JOŽICA BELŠČAK B., dipl.m.s.
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO PREDŠOLSKIH OTROK
Lokacija: PE POLJE, C. 30. AVGUSTA 2
Telefon: (01) 58 64-929
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/94
E-naslov: narocanje.eva.bevc-zunic@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 13:00-19:30
TOREK 13:00-19:30
SREDA 07:00-13:30
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30 ali 13:00-19:30

Opomba:

PETEK IZMENIČNO

Obvestilo zdravnika:

 

 •     SPREMEMBA URNIKA: 
 • Vse torke dela zdravnica Dopoldan! 
 • 26.5. je zdravnica odsotna.
   
  Nadomeščanje je v enoti Moste,nadomešča jo
  Eva Koželj.dr.med.,spec. od 7 do 13.30
    tel.    01 58 44 200
   

   
 • Od 1.6. se ukinja e pošta, uporabljali bomo samo portal
   
  Termini za registracijo PORTALA
  ZD Polje
   
   
  26.5. 13:00-19:00h
 •  POMEMBNO/PORTAL:

V enoti ZD Ljubljana - Moste-Polje s 01.03.2023 pričnemo z uvajanjem novega, varnejšega načina elektronske komunikacije preko portala za paciente na spletnem naslovu https://portal.zd-lj.si, ki bo nadomestil dozdajšnjo elektronsko pošto.
Za dostop do portala za paciente je potrebna REGISTRACIJA.

Registracija na portal je možna na dva načina:
1. registracija z uporabo certifikatov SIGEN-CA in SIGOV-Ca ter s SI-PASS na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur.

Za registracijo z osebno identifikacijo pri zdravniku v ambulanti so potrebni:

vaši osebni podatki (kartica zdravstvenega zavarovanja in identifikacijski dokument),
vaša številka mobilnega telefona ter
vaš elektronski naslov. 

 • NAROČANJE NA PREGLED: 


  NENAROČENI PACIENTI: Pri obravnavi imajo prednost otroci, ki so naročeni. Otroci, ki pridejo v ambulanto in niso naročeni, lahko počakajo, da pridejo na vrsto ali se z medicinsko sestro dogovorijo za termin pregleda. IZJEMA so nujna stanja, ki so obravnavana prednostno.   

 • V primeru, da boste na dan, ko vaša izbrana zdravnica dela, pri neizbranem zdravniku koristili storitve, ki niso opredeljene kot nujno zdravljenje in nujna medicinska pomoč, boste za te storitve samoplačniki. 

 • V primeru urgentne situacije se izven našega delovnega časa ob delovnikih (med 7:00 in 19:00) obrnite na nadomestnega (sprejemnega) zdravnika v enoti. V nočnem času od 19:00- 7:00, ob vikendih in praznikih (24 ur) pa pokličite Pediatrično nujno medicinsko pomoč na telefonsko številko 01 47 23 888 in se pred prihodom posvetujte z dežurnim zdravnikom.

 • V PRIMERU ŽIVLJENJSKE OGROŽENOSTI POKLIČITE 112. 

 

 • Elektronska pošta: narocanje.eva.bevc-zunic@zd-lj.si je namenjena naročanju na sistematske preglede in cepljenja, naročanju napotnic, delovnih nalogov in receptov. Vse navedeno ureja samo otrokov izbrani zdravnik oziroma v primeru njegove odsotnosti nadomestni zdravnik. Bolniško odsotnost zaradi nege otroka morate sporočiti po telefonu ali e pošti isti ali naslednji dan, ko ste ostali doma! 

Prosimo vas, da upoštevate pravila komuniciranja z ambulanto po e-pošti:

1. V e-sporočilu navedite otrokovo ime, priimek in številko kartona.

2. Kratko in jedrnato opišite bistvene stvari (naročanje na termin za sistematski pregled, naročanje kontrolnih napotnic, delovnih nalogov ali receptov za redno terapijo) ZA POSVET GLEDE AKUTNE BOLEZNI  POKLIČITE V NAŠO AMBULANTO PO TELEFONU. V PRIMERU ŽIVLJENJSKE OGROŽENOSTI POKLIČITE 112.
FOTOGRAFIJE POŠILJAJTE LE PO PREDHODNEM TELEFONSKEM DOGOVORU Z ZDRAVSTVENIM OSEBJEM.

3. Dopišite še vaše kontaktne podatke (ime, priimek, telefonsko številko).

Splošna navodila pacientom glede elektronske komunikacije in naročanja na pregled v ZD Ljubljana so dostopna na povezavi: tukaj 

 • SPLOŠNA OBVESTILA:

-Veljavnost napotnice je navedena na izvidu specialističnega pregleda oz. je vidna v sistemu zVEM (za otroka do starosti 15 let jo lahko preverijo starši, otroci starejši od 15 let jo lahko preverijo sami).

-NAVODILA GLEDE NOVEGA KORONAVIRUSA so na povezavi ZDL:navodila koronavirus

-IZJAVE ZA NEGO IN SPREMSTVO dobite:

https://intranet.zd-lj.si/egroupware/webdav.php/home/01 Strokovno področje/002 Dejavnosti/Zdravstveno varstvo predšolskih otrok/Strokovna dokumentacija/OBR 554 - Izjava upravičenca za uveljavljanje začasne zadržanosti od dela zaradi spremstva otroka.pdf 

https://intranet.zd-lj.si/egroupware/webdav.php/home/01 Strokovno področje/002 Dejavnosti/Zdravstveno varstvo predšolskih otrok/Strokovna dokumentacija/OBR 189 - Izjava upravičenca za uveljavljanje začasne zadržanosti od dela.pdf

 • LABORATORIJ:

Po prejemu laboratorijskega naročila se za obisk laboratorija lahko samostojno naročite preko spodnjih povezav:

Diagnostični laboratorij Moste:  https://narocanja.zd-lj.si/250
Diagnostični laboratorij Fužine:  https://narocanja.zd-lj.si/251
Diagnostični laboratorij Polje:     https://narocanja.zd-lj.si/245

Pri izbiri ustreznega prostega termina  je potrebno dosledno upoštevati časovne omejitve  opisane v OBVESTILU na vrhu strani. 

   

 • VSEBINE ZA STARŠE:

Na spletni strani ZDL lahko pod ikono NAVODILA ZA STARŠE dostopate do različnih navodil.

Tukaj lahko dostopate do slovenskih smernic za uporabo ekranov pri otrocih.

PRIPOROČAMO TUDI NASLEDNJE SPLETNE STRANI:

Lep pozdrav, Eva Bevc Žunič

 

 

 S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.