V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MOJCA OSTANEK, dr.med.spec.
ŽELJKA JOKIĆ, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA CENTER, METELKOVA UL. 9
Telefon: (01) 4723-731 , 01 47 23 700
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/141
E-naslov: narocanje.mojca.ostanek@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK -
TOREK 06:45-13:15
SREDA -
ČETRTEK 13:30-20:00
PETEK -

Opomba:

OSTALO DSO POLJANE

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani.

V primeru prisotnih simptomov za COVID-19 vas bo zdravnica že po telefonu usmerila na odvzem brisa in/ali pregled v COVID ambulanto, zato prosim ne prihajajte v Zdravstveni dom nenapovedano.

V primeru življenske ogroženosti pokličite 112.

Zaradi epidemiološke situacije z COVID-19 je pregled v ambulanti možen samo na podlagi predhodnega naročanja.

Za naročanje smo dosegljivi ob torkih v dopoldanskem času od 7:00-12:00 in ob četrtkih v popoldanskem času od 13:30-19:00.

ADMINISTRATIVNE ZADEVE; za izdajo kontrolnih napotnic, naročilnic za medicinsko tehnične pripomočke, naročilo stalne terapije nas kontaktirajte po e-pošti ali po telefonu.

BOLNIŠKI STALEŽ; če zbolite in potrebujete bolniški stalež nas obvestite v 3 dneh po e-pošti ali po telefonu.

HIŠNI OBISKI; ob četrtkih po 18:00 uri, po predhodnem dogovoru.

 

Lep pozdrav.

Mojca Ostanek in Željka Jokić

 

 OBVESTILA:

 

DNE, 21.10.2021 AMBULANTA IZJEMOMA ORDINIRA V DOPOLDANSKEM ČASU OD 7:00-13:30.

 
 

V času odsotnosti dr. OSTANEK, se morate pri zdravniku, ki jo nadomešča naročiti!

 

https://www.zd-lj.si/zdlj/images/Pacientove_dol%C5%BEnosti.pdf

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.