V primeru povišane telesne temperature in znakov okužbe dihal (nahod, bolečine v žrelu, kašelj, težko dihanje) se najprej posvetujte s svojim osebnim zdravnikom po telefonu ali e-pošti!

Za pregled v vseh dejavnostih je OBVEZNO NAROČANJE - po telefonu ali e-pošti. Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna.

Urnik

MARTINA MIKAC-CANKAR, dr.dent.med.spec.
NATAŠA BOŽNAR, zobozdrav.asist.
Dejavnost: SPECIALISTIČNA AMBULANTA ZA ČELJUSTNO ORTOPEDIJO (ORTODONT)
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: (01) 3003 301 , (01) 3003 300
E-naslov: narocanje.martina.mikac-cankar@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 07:00-13:30
TOREK 13:30-20:00
SREDA 13:30-20:00
ČETRTEK 07:00-13:30
PETEK 07:00-13:30

Odsotnost:

Od: 19.05.2022 Do: 29.05.2022

Obvestilo zdravnika:

Spoštovani,

 od 19.5. do 29.5.2022AMBULANTA NE DELA. PRVO POMOČ PRI NUJNIH STANJIH NUDI DEŽURNI ZOBOZDRAVNIK PO RAZPOREDU, KI JE PRI INFORMATORJU ZD BEŽIGRAD.

v ambulanto se lahko naročite po e-pošti preko spletnega naročanja, po telefonu,ali preko spletnega portala eNaročanje na https://narocanje.ezdrav.si/.

Naročanje po telefonu : dopoldan : 8.00-12.00, popoldan 14.00-18.00 (zaradi dela ob stolu s pacientom se asistentka včasih na klic ne more javiti. Iz tega razloga svetujemo naročanje preko e pošte)

                  elektronsko naročanje: narocanje.martina.mikac-cankar@zd-lj.si

E-napotnice morate vpisati v roku 21.dni. V čakalno vrsto za prvi specialistični pregled v naši ambulanti se lahko vpišete preko portala  narocanje.ezdrav.si

Čakalna doba za prvi pregled pod stopnjo nujnosti redno je približno 58 mesecev.

V ambulanti je 90 minut ordinacijskega časa namenjenh meritvam in načrtovanju ortodontskega zdravljenja, zato je sprejem pacientov mogoč od 8.00 do 12.40 v dopoldanskem času in od 14.00 do 18.40 v popoldanskem času.

NUJNA STANJA V ORTODONTIJI 
1. snemni ortodontski aparat, ki povzroča vidne poškodbe na sluznici,
2. lok fiksnega ortodontskega aparata, ki poškoduje ustno sluznico (npr. pika v lice, sluznico),
3. odcementiran obroček fiksnega ortodontskega aparata, ki je hkrati nosilec aparata za širjenje zobnega loka,
4. odlepljen retencijski lok, ki poškoduje ustno sluznico (npr. pika v jezik).

Prosimo vas, da nam kakršnokoli vprašanje ali težavo sporočite na e-pošto za elektronsko naročanje  narocanje.martina.mikac-cankar@zd-lj.si , kajti na telefonu bomo večkrat nedosegljivi, saj smo ves čas dela oblečeni v zaščitno opremo in bomo na telefonske klice težko odgovarjali.


vprašalnik-covid-19-ministrstvo-za-zdravje.docx

V Zdravstveni dom lahko vstopate le, če ste naročeni in zdravi.  Vstopanje v ordinacijo bo mogoče le posamično, ob točno določenem terminu in samo naročenim. Vstop bo omogočen le zdravim, brez simptomov COVID-19 in prehladnih obolenj. Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno – s tem zmanjšate količino nepotrebnih mikrobov v ustni votlini, zaščitite sebe in druge. Vstop v ordinacijo je možen le z masko. Pred vstopom v zdravstveni dom si nadenite zaščitno masko čez usta in nos, ne snemajte je, dokler se ne usedete na zobozdravniški stol. Na vhodu v ZD so pripravljena sredstva za čiščenje in razkuževanje rok. Prosimo, da jih uporabite, ko vstopite v prostore naše ustanove in ordinacije. V čakalnici bo poskrbljeno za dovolj prostora, da boste lahko ohranili primerno razdaljo med morebitnim čakajočim. Na stole v čakalnici se usedite le na označena mesta.

 

banner cepljenje
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.